Amanta Perfectă


Au mai rămas cinci zile până când cartea in limba română va fi live pe multe platforme digitale. O puteti pre-comanda oricand de pe Kobo, Apple, Tolino si multe alte aplicatii.

Este povestea mea. Recunosc, am fost amanta unui barbat însurat. Asa a fost să fie si nu regret nimic. Nu regret si veti intelege de ce abia in volumul 2. Stiu ca in primul volum nu exista prea multa acțiune sau prea multe detalii. Probabil ca ar fi trebuit să fac o singură carte, dar ar fi fost prea plictisitor sa cititi atât de multe conversații. Eram la început pe atunci, nu stiam prea multe despre cărți și publicarea lor. În limba engleză, pe Amazon, cartea are 193 de pagini, cea printata, iar cea digitală 136. Nu stiu si nu inteleg cum este posibil asa ceva. În limba română are 140 parca. Oricum, nu conteaza cate pagini sau cuvinte are, conteaza povestea in sine. Primele mele trei cărți fac parte din categoria short stories si probabil ca voi mai avea câteva cărți cu povești scurte.

Pe atunci, cand eram amanta unui barbat însurat, imi doream sa isi lase nevasta pentru mine. Eram atat de egoistă încât am fost la un pas de a ii spune soției lui ca este înșelată. Nu voiam să fac asta pentru ca il doream pe el ca bărbat în viața mea, ci voiam să mă răzbun într-un fel sau altul pentru ca si eu fusesem înșelată candva. Voiam ca si altii sa sufere la fel de mult ca si mine. Probabil ca la inceputul relatiei dintre mine si el aveam impresia ca sunt îndrăgostită de el, dar acum, după 6 ani, am realizat ca a fost pur și simplu o atracție in spatele ecranului. Nu era un bărbat atrăgător, nici macar nu era genul meu, dar aveam un suflet bun, asa credeam eu la început. Imi plăcea felul cum imi vorbea si pasiunea cu care ma mintea. Abia acum, cand am scris cartea am realizat ca am fost santajata emotional fără ca eu să îmi dau seama. Oricum, daca isi iubea soția atat de mult precum spunea, de ce a decis să o înșele? Ce aveam eu atat de special si ea nu avea? De ce se insurase daca nu era pregătit să fie devotat doar unei femei? Ei bine, în volumul 2 veti rămâne șocați, la fel cum am fost si eu, de ceea ce veti afla.

Cred ca toți am fost înșelați și am înșelat. Eu am fost înșelată de două ori și am înșelat la rândul meu. Eu am înșelat pentru ca nu am mai avut sentimente pentru acea persoana, iar după ce am facut asta am rupt orice legătură. Stiu, trebuia sa o fac inainte de a înșela, dar doar înseland am realizat ca nu mai am sentimente pentru el. Chiar dacă paginarea cărții nu este perfecta, totusi, in format digital niciodată nu va fi perfecta. Chiar dacă nu există prea multa acțiune, povestea in sine conteaza cel mai mult. Am dezvaluit-o exact asa cum s-a intamplat, nu am adaugat nimic in plus si nu am omis nimic. Nu ma simt rușinată pentru nimic, pentru ca decizia de a înșela ii aparținea lui si nu mie. A fost liber sa decidă pentru propriile acțiuni si a fost doar vina lui ca am continuat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.