S-a sfârșit înainte sa înceapă…


Tocmai am terminat de citit cartea „S-a sfarsit inainte sa inceapa” de Ioana Dumitrachescu. Inca nu mi s-au uscat lacrimile de pe fata. Asa sunt eu, mai sentimentalista și plâng la orice poveste mai trista. Mi-as fi dorit enorm ca Paola sa trăiască după transplantul de inima. Mi-as fi dorit ca povestea sa aibă un final fericit iar Antonio sa poată avea mai mult timp la dispoziție pentru a ști cu adevărată ce înseamnă fericirea. Inițial am crezut ca este o poveste adevărată și chiar aveam de gând sa caut numele chirurgului Antonio pentru a vedea cum arata, atât de mult m-a fascinat. O poveste scrisa cu multa pasiune și dăruire. Imi place stilul autoarei. Scrie simplu, captivant, și pe înțelesul tuturor. Nu a exagerat cu drama și nici nu te face sa sari câteva paragrafe. Fiecare cuvânt citit îți va ajunge exact acolo unde trebuie și te face sa trăiești în pielea personajului pana la capăt.

Mi-a plăcut foarte mult povestea. O poveste care te tine captivat pana la final și oricât ai incerca sa ghicești finalul nu reușești. Eu am sperat pana în ultimul moment sa fie finalul pe care mi-l imaginam eu, dar la fel ca în viata reala, finalurile sunt pline de surprize. Îmi pot da seama ca autoarea a pus foarte mult suflet în fiecare cuvânt și ca a trăit fiecare sentiment al fiecărui personaj. Îmi place foarte mult modul ei de a scrie și felul cum se exprima prin cuvinte. Per total, este una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit în ultimul timp, mai ales de un autor roman.

Dacă aveți ceva recomandări, doar autori romani, va rog sa îmi scrieți. Nu sunt rasista, îmi place sa citesc orice autor, dar în ultimul timp prefer autorii romani tocmai pentru ca nu sunt promovati și citiți prea mult. Sunt prin grupuri cu si despre cărți și majoritatea cititorilor prefera autorii străini.

Dragi cititori, avem foarte mulți autori romani care chiar merita citiți. Chiar merita sa le cumpărați cărțile pentru a ii motiva sa continue cu ce știu ei mai bine.

Un gând despre “S-a sfârșit înainte sa înceapă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.