Mi-am dat masca jos


Nu citiți acest text dacă sunteți slabi de înger sau dacă de obicei vă simțiți atacați la orice pas. Conținut cu impact emoțional.

Vreau să țip, să sparg tot ce îmi iese în cale, să spun cuvinte răutăcioase și dureroase la adresa unora. Vreau să fiu eu măcar pentru un minut. Simt doar frustrare, furie, ură, dezamăgire, tristețe și multă durere. Vreau să spun lumii întregi ceea ce simt fără să se bage vreunul sau vreuna în seamă cu lecții de viață sau cu sfaturi inutile. Nu am nevoie de sfaturile voastre sau de părerea voastră. Cu siguranță nu sunteți mai buni sau mai corecți decât mine. Nu trăiți voi în locul meu și nici măcar nu aveți tupeul să fiți reali sau să spuneți un cuvânt real. Nici măcar nu aveți habar cine sunteți și aveți tupeul să vă dați cu părerea despre viața altora?

Sunt furioasă pe mine pentru că încerc să fiu corectă într-o lume de rahat. Sunt furioasă pentru faptul că am suportat și agreat persoane care nu meritau efortul. Sunt furioasă pentru că trăiesc într-o lume de care simt că nu aparțin.

Sunt dezamăgită și frustrată pentru că toată lumea este falsă. Toți pretind că sunt ceva ce nici ei nu cred că sunt. Toți vor să pară perfecți în fața altora doar pentru că nu au curajul de a fi ei înșiși. Sunt dezamăgită și frustrată pentru că oricât de mult bine ai face lumea crede că ești cel mai nesemnificativ pământean.

Simt ură, o ură imensă, pentru oamenii care se cred buricul pământului. Pentru oamenii care fac atât de mult rău în jurul lor, dar sunt atât de josnici încât să vadă doar gunoiul din ochii altora. Oameni care sunt incredibil de proști, ignoranți, îngâmfați și cu un caracter oribil.

Sunt zile când chiar îmi doresc să fac fapte atât de oribile încât ar speria chiar și pe cel mai puternic om. Sunt zile în care vreau doar să jignesc, să înjur, să spun tot ce simt fără să îmi pese de ceea ce cred alții. Sunt zile în care aș face orice altceva în afară de ceva bun. Am o sete nebună de a face rău anumitor persoane și nu numai. Curând…

Curând nu va mai exista cea pe care o știu cu toții, cea pe care au impresia unii că o știu pentru că nimeni nu a avut onoarea să mă cunoască cu adevărat. Curând nu voi mai fi o persoană atât de bună precum ar vrea unii să creadă. Nu mai vreau și nu mai pot să fiu corectă și îngăduitoare cu atâta prostie în lume. Curând o să fiu doar eu și nimeni și nimic nu îmi va sta în cale. Curând voi fi ceea ce vreau eu să fiu și nu ceea ce vrea un sistem de rahat să fiu. Un sistem care ne-a prostit pe toți și care ne va duce spre final mai rapid decât am vrea noi să credem.

PS. Puteți crede ce doriți despre mine că nu îmi pasă. Puteți spune orice doriți că nu îmi pasă, decât dacă sunteți de acord cu mine.🤣🤣🤣🤣🤣 Cum spun eu zi de zi prin casă: „MI SE RUPE DE TOT ȘI DE TOȚI”.

7 gânduri despre “Mi-am dat masca jos

  1. Madonna, doar ea a fost capabilă să-și f++ă fanii, apoi a suflat în zeama rece, dar a fost degeaba. Când și prietenii ei apropiați au injurat-o pentru ieșirile ei de „divă”. Eu n-am treabă cu nimeni ce și cum scrie, că până la urmă fiecare are stilul și conținutul lui care îl caracterizează și care îi place.. Dar eu am un respect pentru prietenii și cititorii mei, pe care nu-i faci așa ușor și nu, eu unu, nu mi-aș permite să-mi arunc frustrarea pe ei, nici drogat sau băut de-aș fi..
    Numai bine îți doresc și o Duminică pe placul tău !

    Apreciat de 2 persoane

    1. Și eu am respect pentru oamenii care merită, iar cei care nu merită chiar trebuie înjurați și aruncați în mlaștină. Am generalizat, dar nu am arătat cu degetul pe nimeni.😅😅😅😅 Mai bine sa fim reali și să spunem ce gândim decât falși și actori în propria viață. Fanii și cititorii rămân fie că le vorbești urât sau frumos.

      Apreciat de 1 persoană

      1. Aveți dreptate – fiecare face, trăiește, vorbește ce vrea și nu poți să te bagi peste plăcerile nimănui.. Nu dau sfaturi, dar da, fanii și cititorii se fac greu și se pot pierde repede. Poate la un singur articol nu se întâmplă nimic, dar dacă dezvolți un comportament acid, atunci trebuie să-ți asumi anumitele „daune”..
        Zile bune vă doresc !!!

        Apreciat de 1 persoană

  2. Thank you for following me. My hope is that we will always encourage one another. The road through life is a very rocky one, of this I am sure; yet the moment another reaches out to you, takes your hand and helps bear your burden, not with many words, but rather with understanding, compassion and most of all love, then does the pain subside and peace comes to the soul. Bless you Romelia.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.