Îngerii Italiei Îmbătrânite


Asta este a doua carte scrisă și publicată de mine. Am scris-o cred că în 4 săptămâni. Munceam câte 12 ore pe zi la ea.
Nu pot să vă descriu în cuvinte tot ce am simțit când  am scris această carte. Am vrut să spun poveștile româncelor care fac meseria de badantă în Italia exact așa cum erau. Am intrat pe grupuri și am lăsat postări cu ceea ce vreau să fac. Nici nu vă imaginați câte doamne( sunt prea educată pentru a le spune altfel) m-au jignit și înjurat. Majoritatea aveau impresia că vreau să îmi bat joc de ele sau că vreau să le fac vreun rău. În alea 4 săptămâni am crezut că îmi explodează creierul din cauza nervilor și inima din cauza stresului. Țipam și înjuram princasă  doar pentru a nu le spune lor tot ceea ce simțeam. Unele chiar meritausă  fie date cu capul de pereți. O doamnă chiar m-a jignit și înjurat în ultimul hal pentru că nu mai avea răbdare să aștepte ziua în care îi promisesem că o să îi ascult povestea. Din păcate nu a avut plăcerea să mă umilească în limba română, poate că aș fi acceptat mai ușor.
Este o carte la care am depus foarte mult efort, multă răbdare și multă pasiune. Am vrut doar să le fac poveștile publice și am reușit. Într-un final am găsit câteva persoane amabile care să contribuie la această carte. Sunt povești care vă vor face să plângeți sau să râdeți. Povești spuse din inimă și trăite de femei care au renunțat la familii și copii pentru a le oferi o viață mai bună tot lor. Familii care s-au destrămat din cauza că mama și soția a plecat și copii care s-au îndepărtat atât de mult de mamele lor că nici măcar nu mai comunică cu ele.
Nimeni nu are dreptul să le judece pentru că fiecare dintre noi facem sacrificii pentru cei dragi fără să ne gândim măcar o clipă și la noi iar apoi tot noi suntem cei acuzați pentru tot ce se întâmplă.
O carte care merită citită.
Cartea se găsește și pe Amazon în limba italiană. Se găsește în format digital, dar și carte printată. În linkul de mai jos o veți găsi în limba română.

https://www.kobo.com/mt/en/ebook/ingerii-italiei-imbatranite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.