Scandal


Când am început să citesc această carte am vrut să renunț la ea încă de la primele cuvinte pentru că este o poveste care se petrece în Anglia. Nu știu exact anul, dar pare a fi o poveste de prin anii ’50 sau poate chiar și mai veche. Recunosc faptul că nu îmi plac poveștile englezești și tocmai de aceea vroiam să renunț la o citi, dar instinctul mi-a spus că totuși merită și că până la urmă îmi va plăcea foarte mult. Ei bine instinctul nu m-a înșelat. Am citit-o cu sufletul la gură după ce am intrat în pielea personajelor. Simon este un bărbat puternic cu un caracter incredibil. Mi-a plăcut foarte mult de faptul că avea foarte multă răbdare cu Emily, ceea ce nu prea se întâmplă în multe cărți, ca bărbatul să fie atât de bun și liniștit. Emily în schimb m-a enervat la maxim de câteva ori și chiar îl certam pe Simon în mintea mea sau și cu voce tare 🤣🤣🤣🤣 pentru că o suporta atât de mult. M-a disperat la maxim cu comuniunea mistică și transcendentală și cu legătura spirituală și metafizică. Simon a fost mult mai înțelegător cu ea decât am fost eu.

O poveste incredibil de superbă care din partea mea are cinci stele, dacă aș putea aș da mai multe. Autoarea a avut o imaginație foarte bogată și m-a surprins plăcut. De câte ori am încercat să ghicesc următoarea scenă, autoarea m-a surprins cu ceva la care nu m-aș fi așteptat niciodată. Din punctul meu de vedere este o carte perfectă. Mi-aș dori ca într-o zi să pot scrie la fel de bine ca Amanda Quick.

Recomand cu mare drag această carte. Recunosc că mă așteptam la alt final și chiar am fost foarte tristă pentru că s-a terminat cu un final atât de abrupt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.