O nebunie frumoasă – Capitolul 4


CAPITOLUL 4

     Eram super obosită, extenuată. Când am ajuns acasă am făcut un duș și m-am pus să dorm doar ca să treacă timpul mai repede. Îmi doream atât de mult să îl văd! Nu îmi venea să cred că momentul mult așteptat și mult dorit urma să se petreacă în patru ore, da patru ore aveam la dispoziție să dorm și să îmi revin cât de cât pentru a fi lucidă pentru întâlnirea mult așteptată.

     La miezul nopții a sunat telefonul, el era la ușă deja și deși dormeam cu ochii deschiși aveam emoții. Am deschis ușa și l-am văzut, în sfârșit toate emoțiile trăite prin mesaje puteau ieși la suprafață. Am avut nevoie de ceva timp să îmi revin din starea de somnolență  ca să îl pot studia, să îl descopăr, să îl ating ca să văd dacă este real. Spre surprinderea mea nu m-a impresionat cu nimic fizicul lui, sinceră să fiu nu îi studiasem prea mult pozele pentru că voiam să mi-l imaginez așa cum îmi doream eu.

     La început nu mi-a plăcut de el, de felul cum arăta și în sinea mea am rămas pentru câteva momente dezamăgită pentru ceea ce vedeam, dar după aceea am realizat și mi-am adus aminte de personalitatea și caracterul lui care până la urmă contează cel mai mult și nu am mai pus preț pe aspectul fizic. Am vorbit ceva timp, ne priveam și ne admiram unul pe celălalt. Ne-am apropiat un pic… și mai mult… până ne-am sărutat.

     Am continuat apoi să vorbim până în momentul în care mi-am adus aminte de masajul mult promis și m-am întins în pat pentru a îl primi. După ce a terminat am continuat să vorbim, ne țineam în brațe, ne sărutam, ne mângâiam, ne devoram din priviri unul pe altul. Dorința ardea în noi și totuși nu puteam da frâu liber sentimentelor care curgeau până și prin venele noastre. Într-un final, totuși am cedat amândoi dorinței de a face sex.

 • Bună draga mea. Ce faci, ești bine? Faci cinste cu o cafea dimineață pe la zece?
 • Bine, sună-mă când dorești.
 • Bine, mâine dimineață bem cafeaua împreună.
 • Mă gândeam că o să te găsesc aici, mă gândeam la tine… Mă gândeam la gestul tău frumos de a îmi aduce flori. Rare sunt dățile în care am primit flori și e cel mai frumos și colorat buchet de flori. Mulțumesc frumos.
 • Eram la bucătărie, am făcut o cafea. Plăcerea a fost și este de partea mea.
 • Dar mă gândesc și la faptul că sunt amantă și nu am fost niciodată în situația asta. Nu știu cum să reacționez, ce să fac și nu vreau să distrug o căsnicie.
 • Înseamnă că mă enumăr printre puținele persoane care ți-au adus flori, bineînțeles că nu este un gest chiar foarte extraordinar, nemaiîntâlnit. Am făcut asta deoarece ești o femeie minunată, tandră, drăguță și simplă. Ești o femeie care îmi placi. O femeie care faci și spui ceea ce de multe ori gândesc eu. O persoană simte atracția celeilalte persoane între nouă secunde și trei minute. În a zecea secundă am simțit că ești minunată și adorabilă. O femeie în adevăratul sens al cuvântului. Când sunt cu tine mă simt minunat, mă simt extraordinar, mă simt ca un adolescent care este la prima întâlnire. Inima îmi bate mai tare, trăirile sunt mai puternice, dorința de a fi lângă tine și de a te ține în brațe este mai puternică. Toate astea datorită faptului ca ești o femeie, femeie. Să caut în dicționar un cuvânt potrivit tuturor acestor lucruri pe care le spui și le faci? Sper să găsesc acest cuvânt care să te caracterizeze pe deplin însă mă cam îndoiesc că ar putea exista. Dacă la început nu am vrut să mă întâlnesc cu tine și nu am vrut să dau frâu primei întâlniri… Faptul că ești atât de dulce, atât de tandră, atât de minunată, mă face să mă gândesc la tine, să fii în mintea mea. Amantă? Ți-am spus, este prima dată când m-am întâlnit cu cineva, acel cineva fiind tu. Nu m-am gândit niciodată la asta , nu m-am așteptat niciodată la asta însă viața este făcută să o trăiești cu toate întâmplările ce îți sunt binevenite sau mai puțin binevenite. Bineînțeles că noi nu ne gândeam la asta, însă ceea ce se întâmplă ne era scris. Cineva știa că ne vom întâlni iar în ziua și momentul în care pagina din cartea vieții noastre a ajuns în acest punct ne-am întâlnit. Nu voi regreta niciodată momentul în care ne-am întâlnit și faptul că te-am cunoscut.
 • Doamne cât de frumos vorbești! Ești primul bărbat din viața mea care îmi vorbește atât de frumos, care mă face să mă simt atât de specială! Tocmai ăsta este motivul pentru care nu vreau și nu pot să renunț la tine.
 • Nu pot intui ceea ce gândești însă ieri vorbeam despre o nebunie frumoasă ce ar putea fi între noi. Dacă această nebunie ne-a fost programată și ne-a fost dată să o trăim eu zic că merită să o trăim. Îți spun ceea ce simt, ceea ce cred despre tine. Îți spun ceea ce am în gând. Îmi exprim părerile despre tine. Nu am teanc de cărți lângă mine din care să aleg cuvinte și propoziții frumoase doar pentru a te face să te simți bine. Nu sunt vrăjeli și aberații pentru a te face să te simți bine sau pentru a te convinge să fii a mea. Dacă poate fi ceva frumos între noi vreau să fie prin sinceritate. Din pură plăcere, din tentație, din dorință… Ți-am spus, nu aș putea să te oblig sau să te forțez pentru ceva. Nu vreau să fie doar simple vorbe, vreau să fie fapte. Adică să îți spun că sunt într-un fel în scris, dar de fapt să fiu altfel. Vreau ca acel frumos din ceea ce se întâmplă să îl simți, să ți-l dorești, să îți facă plăcere și să te simți bine. Suntem destul de maturi ca să nu ne lăsăm duși de vrăjeli sau de alte chestii. Suntem destul de maturi să înțelegem că ceea ce vorbim și ceea ce ne spunem nu sunt aberații, nu sunt simple vorbe. Nu îți vorbesc frumos pentru a face sex cu tine sau pentru a te avea nu știu cât timp dintr-o zi și apoi totul să se facă pierdut ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ești destul de matură ca să înțelegi că nu vreau doar asta de la tine. Îți vorbesc frumos pentru că ești o persoană minunată iar dacă la început lucrurile nu erau așa acum stau cu totul altfel. De ce? Deoarece mi-ai arătat felul tău de a fi. Am simțit asta, am simțit sufletul tău, inima ta, ești minunată. Nu vreau să crezi că vreau doar sex de la tine. Nu vreau să crezi că te vreau doar ca pe un obiect pe care să îl văd din când în când și pentru un anumit timp. De care să mă folosesc în beneficiul meu și poate mai puțin în al tău după care să plec și să mă întorc după un timp. Ca și cum te-ai duce la supermarket să cumperi același lucru. Nu vreau să cred asta și iartă-mă te rog pentru reacția mea poate nepotrivită pe care am avut-o azi. Probabil că dorința pe care ai avut-o prima dată de a face sex cu mine a fost mai mare, ca de prima dată, cum se spune. Cu toate că aș fi vrut să plec în acel moment în care mă doreai atât de mult, am rămas, pentru că și dorința mea era și este la fel de mare de a te avea. Iartă-mă dacă gestul meu sau mai bine zis gândirea mea de azi au fost nepotrivite. Cu siguranță ai avut motivele tale pentru care nu ai dorit să ne dăruim unul celuilalt însă nu vreau să crezi că doar asta vreau de la tine. Nu sunt tipul insistent care vrea să primească ceea ce dorește. Dorința și plăcerea trebuie să existe de ambele părți.
 • Wow, m-ai lăsat fără cuvinte. Citind mesajele tale încerc să îmi dau seama dacă este real sau nu. Dacă toate acele cuvinte minunate sunt pentru mine sau doar visez, dacă într-adevăr exiști. Încă nu fac diferența dintre realitate și vis. Atât de mult mi-am dorit să întâlnesc pe cineva ca tine încât acum nu îmi vine să cred că totul este real.
 • Dacă nu te simțeam apropiată gândirii și sufletului meu nu mai vorbeam asemenea lucruri. Nu sunt genul care să discut cu oricine și mai ales să discut așa ceva, însă tu ești minunată. Prin ceea ce spui și prin ceea ce faci. Vorbele nu și-ar avea rostul dacă nu ar exista și fapte.
 • Chestia este că eu a trebuit să învăț să fiu realistă ca să nu mai sufăr și să nu mai permit nimănui să mă facă să sufăr. Știu că nu va fi prea mult între noi, nu poate fi mai mult, și asta mă face să fiu mai distantă oricât de dureros ar fi.
 • Realitatea… Așa este, trebuie să fim realiști, să vedem situația exact așa cum este. Ți-am spus de la început ceea ce sunt și cum sunt pentru că am vrut să știi de la început ca mai apoi să nu suferi mai mult spunându-mi că nu ți-am zis iar totul să se termine haotic. Ai acceptat și chiar tu ai spus că dacă poate fi o nebunie frumoasă, o relație între noi, atunci de ce să nu fie? Gândesc și tind să cred că spui toate astea poate din motivul de a nu te îndrăgosti și pentru ca apoi suferința să fie mai mare. Am dreptate?
 • Exact.
 • Chiar tu spuneai că viața este scurtă și trebuie trăită, orice moment trebuie trăit.
 • Da, așa este. Încă mai cred în ce am zis. Nu mă băga în seamă acum, uneori mai vorbesc și cu inima. În momente din astea nu mă băga în seamă.
 • Dacă tu crezi în ceea ce ai zis de ce să nu rămână așa?
 • Nu știu dacă ți-am zis că eu sunt mai ciudată. Acum pot râde la maxim iar în momentul următor pot plânge. Sunt mai dificilă.
 • Da draga mea, mi-ai zis că ești mai ciudată și te înțeleg. Ți-am înțeles „ciudățenia” de azi. Poate nu m-am exprimat corect.
 • Cum ai înțeles-o? Ce ai înțeles din ea?
 • Cu siguranță ai avut motivul tău pentru care nu ai vrut să ne simțim unul pe celălalt din punct de vedere sexual. Oare am spus bine, sper să nu fi greșit? Cu toții avem momente în care deși ne simțim bine poate vrem să facem un anumit lucru sau poate că nu vrem. Însă tind să cred că dorința arzătoare este mai mare în momentul în care vrei să o faci prima dată cu o persoană. Poate din dorința de a afla ce se va petrece sau cum va fi… Dacă greșesc scuză-mă sau corectează-mă. La fel de bine cum probabil nu dorești să accentuezi acel moment de teama de a nu te îndrăgosti.
 • Ai dreptate în tot ce spui… Chestia este că nu vreau ca de fiecare dată când vii la mine să facem sex. Te doream azi la fel ca în prima zi.
 • Automat că făcând sex sau dragoste, în cazul nostru noi doi, nu o facem doar așa, probabil ca o ploaie torențială.
 • Dar nu am vrut să facem nimic ca să rămână totul frumos, să avem la ce să ne gândim. Să ne dorim unul pe altul.
 • Depui anumite sentimente, gânduri, simțiri, trăiri, pe care nu le poți uita sau să le poți da deoparte după ce sexul se termină. Cu siguranță făcând sex cu cineva ești în trăirile lui, în gândurile lui, ești acolo. Nu faci sex și te gândești la  lista de cumpărături pentru mâine. Ai dreptate și scuză-mă, nu am vrut să crezi că atunci când vin la tine vreau să vin doar pentru sex așa cum de obicei te duci la un bancomat doar să scoți bani. Am simțit că mă doreai, că mă voiai la fel ca prima dată. O parte din tine spunea că este bine să facem sex iar o altă parte spunea că nu este bine să facem azi pentru a nu deveni o obișnuință. Corect?
 • Corect.
 • Nu ai vrut să facem nimic ca să rămână totul frumos? Sau probabil ai gândit că mi-aș fi zis eu însumi că atunci când vreau te sun și vin la tine să facem sex? Te-ai gândit la asta? Ăsta este motivul pentru care nu ai vrut azi? Reține, nu te vreau doar pentru sex, nu te vreau ca pe un obiect. Nu trebuie să facem sex de fiecare dată când vin la tine. Indiferent că facem sau nu sex, atunci când suntem împreună, ești la fel pentru mine. Însă suntem oameni și avem simțuri, dorințe, senzații… Corpurile se vor iar inevitabilul, așa cum vorbeam la început, se poate sau nu se poate produce. Prima întâlnire, nici vorbă să facem sex sau să ne gândim că vom face la prima întâlnire, în prima seară și… s-a întâmplat.
 • Dorința nebunească de a ne simți unul pe celălalt a fost atât de imensă încât nu am rezistat. Indiferent că facem sau nu sex eu te doresc la fel de mult. Am înțeles, așa cum păream eu mai dur la început așa ai vrut să pari tu azi. Te doresc la fel de mult cu tot cu ciudățeniile tale. Pentru mine ești la fel. Plec la scanner cu toate că nu aș mai pleca. Simt că dacă plec de lângă laptop de fapt plec de lângă tine și nu vreau asta, dar trebuie. Te sărut dulce și cu mult dor.
 • Te sărut și eu… Am și eu o întrebare, nu prea frumoasă sau corectă, dar sunt foarte curioasă. Îmi cer scuze că te întreb așa ceva, sper din suflet să nu te superi și să îmi răspunzi sincer.
 • Întreabă-mă.
 • Este ceva personal.
 • Nu m-aș supăra indiferent de ce m-ai întreba.
 • Nu pot să te înțeleg dacă nu îmi poți da un răspuns la întrebarea asta…
 • Îți voi răspunde cu cea mai mare sinceritate.
 • Tu te înțelegi bine cu soția ta, e ceva anume ce lipsește în căsnicia voastră? Dacă nu lipsea ceva bănuiesc că nu te mai întâlneai cu mine sau mă rog, nu știu cum să mă exprim altfel ca să înțelegi ce vreau să spun.
 • Înțeleg ce vrei să spui destul de bine și voi fi absolut sincer cu tine.
 • Nu vreau ca pe viitor, dacă vom continua să ne vedem, să îți distrug căsnicia pentru că dacă ar fi așa ar fi mai bine să ne oprim aici pentru că nu este corect. Eu nu pot fi sută la sută a ta pentru că ești însurat și conștiința mea nu este de acord cu așa ceva cu toate că inima mea te vrea, te vrea pentru totdeauna.
 • Mă înțeleg bine cu soția mea, îți dai seama, avem cinci ani împreună. Avem o fetiță de trei ani. Cu siguranță acestei căsnicii nu îi pot da cu piciorul, cum se spune. Sunt sincer cu tine și trebuie să fim realiști. Am acordat o șansă acestei prietenii care a fost la început, acestor întâlniri pe care ni le-am acordat reciproc și cu care am fost de acord din imensa dorință de a ne vedea și de a ne cunoaște. Însă nu am crezut și nu am știut niciunul până unde se va ajunge cu această prietenie. Nu lipsește nimic în căsnicia mea. Suntem destul de bine, nu aș face și nu aș vrea să se întâmple nimic care să le facă pe ele să sufere sau pe familia mea. Ăsta-i adevărul sincer, realist, dureros poate, însă întâlnirea cu tine a fost minunată. Ești o femeie minunată, frumoasă, tandră și drăguță. Ne cunoaștem de puțin timp, un timp atât de scurt și totuși simțim atât de multe unul față de celălalt. Nu vreau să te simți așa cum ai spus tu, amantă, nu vreau să crezi asta, nu în felul acesta. Știu că nu este corect, dar nu îi poți dicta inimii. Te vreau și te doresc enorm. Sunt conștient că nu este bine ceea ce se întâmplă,  însă te vreau, te doresc, mă gândesc la tine…
 • Și eu te vreau, mult…
 • Nu vreau să te gândești la cuvântul ”amantă”. Vreau să te gândești la frumoasa  noastră nebunie. La frumoasa noastră nebunie pe care noi am creat-o, pe care noi am format-o, pe care nimeni nu o știe…
 • Bine. Hai să încercăm să nu ne mai gândim la toate astea deocamdată.
 • În care vrem să trăim și să fim doar noi doi, tu și eu… Vezi? Dimineață vorbeam despre altceva, despre ceva ce pune în contradictoriu relația noastră. Te vreau! Hai să nu mai discutăm despre asemenea subiecte, despre ce ar putea fi sau despre ce s-ar putea întâmpla. Spuneam la început să ne lăsăm duși de val, fără inhibiții, fără rețineri, fără a ne gândi la un viitor apropiat sau îndepărtat. Am început frumos, un început pe care dacă cineva l-ar încerca nu ar reuși, dar asta este soarta. Destinul ne-a adus împreună. Nu poți planifica și nu poți încerca să faci ceva dacă acel ceva nu este bine pus la punct de acolo de undeva de sus. Uneori încerci să faci anumite lucruri însă nu reușești datorită faptului că ele nu sunt menite să se întâmple. Atunci când ceva trebuie să se întâmple se va întâmpla cu sau fără voia noastră. Să ne lăsăm duși de val draga mea și să lăsăm totul să vină de la sine. Dacă mă dorești dorește-mă, dacă mă vrei manifestă-te, nu te lăsa reținută de ce s-ar putea întâmpla sau de a nu da frâu liber sentimentelor. Te vreau, te doresc și simt că te cunosc de o viață. Parcă am fi copilărit împreună, simt că te știu de multă vreme. Știu că ai fost menită să te întâlnesc în acest timp, în acest loc și în acea zi în care ne-am întâlnit. Ai spus că trăim o nebunie frumoasă. Încercăm să nu ne mai gândim la ceea ce ar putea fi in viitor? Încercăm, în nebunia noastră, să fim doar noi doi și numai noi doi? De ce să ne gândim la alte lucruri? Nu te considera amanta mea. Să nu mai spui cuvântul ăsta, să lăsăm totul să vină de la sine. Mi-ai dovedit că ești înțelegătoare, ești o femeie puternică, luptătoare, cu picioarele pe pământ. Nu vreau ca prin relația asta vreunul din noi să aibă de suferit. Scumpa mea, mai ești?
 • Foarte frumos totul. Da, vreau să ne simțim bine doar noi doi, o să încerc să mă gândesc doar la noi. Din cauza oboselii nu am mai simțit ce simțeam la început și credeam că a fost ceva trecător.
 • Să înțeleg că de dimineață nu mai simțeai pentru mine ceea ce simțeai acum două zile? Să înțeleg că ai simțit ceva atunci la început după care nu ai mai simțit nimic? De aceea te-ai comportat altfel?
 • Nu știu, probabil…
 • Ok, dacă nu știai sigur ce simți de ce nu mi-ai spus asta de dimineață? De ce nu mi-ai spus că a fost ceva trecător? Pe moment poate că ai vrut doar și numai să mă cunoști?
 • Nu ai înțeles nimic. A fost vina oboselii. Acum totul este ca la început. Iartă-mă.
 • Sigur? Ești sigură? Nu va mai fi iarăși ceva trecător bazat poate pe un alt motiv care ar putea cauza asta?
 • Sunt sigură…
 • Bine, te iert. Asta pentru că îmi placi și pentru că ești o femeie minunată. Te iert pentru că și tu m-ai iertat.
 • Și pentru că sunt sinceră.
 • Și pentru că ești sinceră. Dar de ce nu mi-ai spus asta de dimineață? Am ajuns să dezbatem alte discuții când de fapt era vorba despre altceva? Să înțeleg că plimbarea de azi ți-a clarificat sentimentele pentru mine?
 • Dimineață chiar nu am vrut să facem nimic pentru că nu vreau să o facem de fiecare dată când vii la mine și pentru că mă simțeam bine așa, fără să facem nimic.
 • Am înțeles draga mea. Nici eu nu am vrut să pară așa, iartă-mă.
 • E ok, e bine că putem clarifica orice, că putem fi sinceri.
 • Îmi doresc să te pot vedea acum, să mă ții în brațe…
 • Asta este cel mai important draga mea. Dacă avem ceva de spus sau de obiectat spunem direct. Am stabilit de la început asta draga mea. Și eu aș vrea să te văd draga mea, să te țin în brațe, să fim unul lângă celălalt și să vorbim îndeaproape. Te doresc și te vreau ca persoană nu pentru sex, te vreau pentru ceea ce ești nu pentru ceea ce ai. Înțelegi?
 • Înțeleg perfect. De ce vorbeai de sentimente mai devreme?
 • Pentru că trebuie să ne spunem cu sinceritate ceea ce simțim, fără rețineri.
 • Tu simți ceva pentru mine acum?
 • Când sunt cu tine mă simt minunat, mă gândesc la tine fără să vreau, ești în gândul meu, în mintea mea. Mi-ai dat impresia că simți la fel. Tu ai avut inițiativa de a ne cunoaște și a ne întâlni și nu voi regreta niciodată asta. Nu voi regreta niciodată că te-am cunoscut, că ne-am întâlnit, că te-am strâns în brațe deși știu că uneori o fac cam tare și te doare spatele.
 • Da, simt la fel, poate mai mult decât tine.
 • De ce nu lași frâu liber simțirilor și te împotrivești?
 • Nu mă mai împotrivesc. Îmi place ceea ce simt și vreau să simt în continuare.
 • Fă ceea ce îți dictează inima și nu ceea ce îți dictează oboseala. Te ador.
 • Și eu…
 • Te doresc…
 • Și eu…
 • Te vreau lângă mine…
 • Și eu… Mai vii mâine dimineață sau vrei să dormi?
 • Să dorm? Aș prefera să nu dorm două zile dar să te văd pe tine.
 • Și eu la fel, crede-mă. Te sărut dulce.
 • Și eu te sărut draga mea. Acum am terminat ultimul scanner pe tura asta.
 • Îmi e atât de dor de tine… O să fie momente când o să îmi doresc să te văd mult mai des.
 • Nu vom rata nici o ocazie în care vom putea să fim împreună, să fim doar noi doi, îmbrățișați, simțindu-ți respirația, simțindu-ți bătăile inimii…
 • Ce mult îmi place… Tot ce spui și faci este minunat.
 • Pentru că te ador, pentru că ești o femeie minunată, pentru că ești atât de tandră… Îmi este tare dor tine! Îmi este dor să te strâng în brațe, îți promit că nu o să te mai strâng așa tare.
 • Bravo că o să mă rupi și după aia trebuie să ai grijă de mine.
 • Nu ar fi nici o problemă draga mea, aș face-o cu cea mai mare plăcere, tot timpul meu liber l-aș petrece alături de tine.
 • Așa să faci. Cred că dacă ai fi fost singur nu ar fi fost totul atât de frumos.
 • Crezi? Faptul că sunt însurat face ca totul să fie așa? Știi ce simt? Cu cât te cunosc mai bine, cu cât ne întâlnim mai des, cu cât petrecem mai mult timp împreună cu atât mă gândesc din ce în ce mai mult la tine și te doresc din ce în ce mai mult. Te ador.
 • Și cu atât mai repede te vei îndrăgosti de mine.
 • Sentimentul ar fi reciproc?
 • Da, este deja…
 • Să înțeleg că te-ai îndrăgostit de mine?
 • Este secret. E acolo ascuns în inima mea. Nu îi dau voie să iasă acum.
 • Dacă este în inima ta este într-un loc frumos și în siguranță și dacă este în inima ta răspunsul este categoric da. Decizia îți aparține de a îl elibera atunci când vei crede că este timpul. A venit colegul să mă înlocuiască. Abia aștept să te văd mâine. Te ador.
 • Și eu…
 • Te sărut dulce și cu mult dor. Ai grijă de tine draga mea. Ne vedem mâine, la nouă voi fi la tine.

First edition. May 20, 2020.
Copyright © 2020 Romelia Lungu.
Written by Romelia Lungu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.