Partea 4 – Doar niște gânduri


04/10/2020
Azi sunt obosită. Pe lângă faptul că nu reușesc să dorm îndeajuns pentru a face față provocărilor zilnice mai am de a face și cu o ceartă. O cearta care continuă și escaladează de fiecare dată.

Aceeași ceartă care durează de câteva luni. Aceleași probleme care nu vor să se mai termine. Același stres care se intensifică tot mai mult. Sumt incredibil de obosită și nu reușesc să gândesc la standarde normale. Nu reușesc nici măcar să simt furie sau supărare. Nu mai pot să mă enervez sau să fiu tristă.

Nu pot să îmi dau seama dacă simt ceva sau dacă pur și simplu au fugit toate sentimentele de mine. Mă sperie faptul că uneori nu mai simt nimic. Mă sperie faptul că uneori simt doar ura. Azi chiar mă gândeam cum aș putea să scap de ura asta insuportabilă. Cum aș putea să iert pe cineva care mi-a facut atât de mult rău și m-a facut să devin un monstru? Îmi este foarte greu să o fac. Am impresia că dacă iert acea persoana voi fi rănită din nou, voi suferi infinit mai mult și nu îmi voi mai reveni niciodată. Vreau să mă eliberez de ură. Vreau să simt din nou acea bucurie de a trăi, acea bucurie de a ieși din casă, acea bucurie de a petrece fiecare clipă din zi în armomie și pace. Cum să fac? Cum să scap de ceva ce s-a implantat atât de mult în sufletul meu? Cum să scap de ceva ce mi-a intrat în sânge și în fiecare celulă a corpului? Înainte vorbeam foarte mult cu prietenii și după ce îmi descărcam sufletul mă simțeam mai bine. Puteam merge mai departe cu viața mea mult mai ușor. Acum nu mai vorbesc cu nimeni. Nu mai pot spune nimănui ce simt și ce am pe suflet pentru că nu sunt mândră de ceea ce simt și de ceea ce am devenit.

5 gânduri despre “Partea 4 – Doar niște gânduri

 1. La mulți ani, Romelia !😇

  Poate ai nevoie de odihnă și ar cam trebui să-ți faci timp pentru tine..
  Poate ar trebui să închizi laptopul și telefonul pentru două, trei zile și să te deconectezi de tot.
  Nu trebuie să urăști pe nimeni, nici măcar pe tine.!
  Dacă simți energie negativă de la unele persoane, ceea ce poți face, este să te depărtezi de ele..
  Ia-ți doua, trezi zile libere în care să te întâlnești cu tine și să stai de vorbă cu tine.
  Te poți plimba lângă un râu sau lac; poți merge printr-o pădure și locuri unde te poți încărca pozitiv.
  Un cățel te poate ajuta, sau o pisică.
  Ascultă Mozart, Ceaikovski, Beethoven, Bach cu perdelele trase.
  Bea un pahar, două de vin, în timp ce te uiți la filme de comedie.
  Fă ceva ce te poate mulțumi și îți place.
  Cred că o pauză de la „sticlă” îți face foarte mult. De multe ori lucrăm concentrați la laptop, și pur și simplu uităm să respirăm, să bem apă ore întregi. Uităm să mai trăim, și este normal să apară dereglări de comportament.

  Ia de-aici doar ce ți se potrivește. Eu ți-am dat niște ponturi la care eu mai recurg când simt că nu mă mai simt..

  Numai bine îți doresc !

  Apreciat de 1 persoană

 2. Iertarea este o alegere, rareori ne vine asa… natural. SI ea nu inseamna neaparat reconciliere, exact cum spui, sa nu-i dai ocazii peste ocatii sa-ti greseasca. Ierti si pui limite. Ierti ca sa-ti fie bine si sa te eliberezi. Nu sunt sfaturi, doar experiente. Iar sa vorbesti cu cineva ajuta intr-adevar, si prietenii adevarati ar trebui sa aprecieze autenticitatea, indiferent ca iti place de tine sau nu. Cei care nu apreciaza asta, nu sunt prieteni reali. Eu n-as regreta sa incerc, ce ai de pierdut? Fie strang randurile in jurul tau si iti va fi mai bine, fie se dau deoparte si te scutesc pe tine de a-ti face curatenie intre relatii. An bun sa ai!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.