My Biography

Numele este Romelia Lungu. M-am nascut in Romania si am locuit acolo până la vârsta de 20 de ani. La 17 ani am ramas însărcinată iar 9 luni mai târziu am dat naștere unui băiețel minunat care mi-a schimbat viața si mi-a dat puterea de a trece peste orice obstacol. La vârsta de 20 de ani am ales calea străinătății asa cum multi dintre voi ati facut-o. Pe atunci eram mult prea naivă si imi puneam încrederea în oameni mult prea repede. Din cauza asta am avut foarte mult de suferit. Am intalnit oameni care au profitat de naivitatea mea si m-au dus pe drumuri greșite. Am evadat din fiecare greșeală invatand de fiecare dată o lecție. Am călătorit si am muncit in cateva tari din Europa. Am intalnit oameni minunați, dar și oameni rai. Am invatat sa ma descurc singura oriunde am mers. Nu am cerut nimic de la nimeni si am incercat sa ajut atunci când a fost nevoie de mine. În 2014 am avut parte de o experiență ieșită din comun si atunci am decis ca merita sa scriu despre viata mea. Inca din copilarie mi-a placut sa scriu, pe atunci scriam poezii. Cand eram copil imi doream sa fac ceva de care sa isi aduca lumea aminte de mine, dar încă nu stiam ce as putea face. Acum am descoperit ca de fapt a a scrie este cel mai mare vis al meu. Doar asa ma pot face auzită. Am început cu povești reale din viata mea si continui cu două romane de ficțiune. Ador sa ma pierd printre rânduri și să creez personaje. Este un drum foarte greu pentru ca fac totul singura. Soțul meu este singurul om care a crezut in mine inca de la început. Este singurul care m-a susținut si mi-a dat curaj sa fac real acest vis. Tot el ma ajuta la traducerea cărților, la formatarea lor si tot el este cel care cumpara mereu prima carte. Isi doreste chiar si un autograf de la mine. Ce as putea cere mai mult? El este primul meu fan si sper ca pe viitor sa am mai mulți. 

10 gânduri despre “My Biography

  1. I appreciate you following my blog. It is so wonderful that you have maintained a positive attitude in spite of the struggles you’ve had being a Mom so young, moving around and making it on your own with your son. I’m so glad that you have found such a supportive man to marry. He sounds like a wonderful, encouraging partner. I admire your ability to write fiction, and get books finished!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Thank you for sharing!!!… 🙂

    “I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you can appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together”… (Marilyn Monroe)

    Hope all is well in your part of the universe and life is all that you wish for it to be!!.. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.